thesvalinderlife.blogg.se

I slutet på dagen påminn dig själv att du gjorde det bästa du kunde idag, och det är bra nog. Min blogg kommer mest handla om utmattningssyndrom och hjärntrötthet, hur jag lever med det och hur jag gör för att komma tillbaka på fotter igen. Följ med mig på min resa mot en "ny bättre Elin"

Harrys krypin! 🦒

Publicerad 2020-06-30 18:39:00 i Allmänt, Huset,


Älskade mannen skruvade ihop Harrys nya förvaringsbänk medans jag själv sov som en stock nu på eftermiddagen. Kärlek! Och så fint det blev. Äntligen fick vi tillbaka våran förvaringsbänk som Harry lånade till alla hans leksaker innan han fick sin egna bänk. Nu slipper vi ha vårat överkast och prydnadskuddar på golvet. 


Underbara korgar från IKEA. Älskar förvaring. 


Juteväv är bara för underbart. Den här sittpuffen och mattorna är från GRANIT. 


Harry önskade ett temarum när vi målade om tidigare i våras och jag utgick från den önskan och valde material och färger efter vad djungelrum är för mig. Jag är nöjd och Harry är väldigt nöjd! Önskade att jag hade tagit före och efter bilder så ni fått se skillnaden för wawawooom vad stor skillnad det gör att bara måla om väggarna. Nu är jag väldigt sugen på att måla om vårat sovrum i en passande ton. Vad för färg vet jag inte än ...  Vi har vita väggar där i dagsläget och har läst att ett sovrum ska ha mörkare väggar för då sover man bättre. Får prata ihop mig med min andra halva om vad han tycker så kanske vi kan fråga M om han kan måla igen. 


Nu ska jag fortsätta vila är så oerhört trött efter sjukhusbesöket idag. Det tog på krafterna. Kommer nog ha ont i revbenen imorgon. Hon tröck så hårt med ultraljudstaven. 
Ultraljudet gick bra på hjärtat, själva hjärtat gjorde allt rätt men dock fick dom inte bra flöde mellan hjärtat och lungorna. En spec. doktor ska granska ultraljudet igen så får vi se om det visar nått konstigt. Blir alltid nervös när dom finner nått. Men stressar inte upp mig innan dom faktiskt vet bättre. 


Avslutar med en bild på Harry och mig från idag. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela