thesvalinderlife.blogg.se

I slutet på dagen påminn dig själv att du gjorde det bästa du kunde idag, och det är bra nog. Min blogg kommer mest handla om utmattningssyndrom och hjärntrötthet, hur jag lever med det och hur jag gör för att komma tillbaka på fotter igen. Följ med mig på min resa mot en "ny bättre Elin"

"Dear self" ...

Publicerad 2020-07-30 22:24:03 i Allmänt, Familjen, Huset, Mat/bakning,

Hej, 

Efter provtagningen imorse åkte jag direkt hem och gick raka spåret till sängen och totaldeckade till klockan 13. Pojkarna var redan i fullgång med dagen när jag kom upp ruffsig som ett penn-troll. Dagen känns helt skruvad i tiden när man somnar och vaknar vid lunch. Men jag har ju verkligen ingen tid att passa. Tiden är nått som jag inte reflekterar över när jag inte behöver. 

Imorgon kommer min vän Amanda med hela familjen över på grill. Det blir enkel lunch ute,  korv med bröd och pommes. Och till efterrätt smördegsruta med vaniljvisp, hallon, jordgubbar och riven vit choklad på toppen. En kall dessert. Ytterligare en egenkomponerad dessert som jag aldrig testat.  Min man blir lika svettig varje gång när jag ska experimentera när vi ska bjuda vänner över. Men som jag alltid säger:
- det värsta som kan hända är att det blir äckligt. 
Och det är ju inte så farligt. 

Klok text. Posters från Desenio. 

Puss. 





Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela