thesvalinderlife.blogg.se

I slutet på dagen påminn dig själv att du gjorde det bästa du kunde idag, och det är bra nog. Min blogg kommer mest handla om utmattningssyndrom och hjärntrötthet, hur jag lever med det och hur jag gör för att komma tillbaka på fotter igen. Följ med mig på min resa mot en "ny bättre Elin"

Harrys godismuffins, Tuja och sjösten!

Publicerad 2020-04-30 23:12:37 i


Harry gick all in med sin godismuffins. Och hela åt han upp, varenda smula. 
Vi har spelat spel. Och sedan har vi bara slappat i soffan hela familjen. Och nu ligger vi i sängen för sovdags för honom. Jag ska upp ett tag till efter och få lite egentid med min man, se en film och dricka en kaffe ihop. Men har så ont i huvudet och känner mig väldigt trött så behöver lägga direkt efter filmen.  Det smattrar på fönstret utanför, regnet öser ner. Så mysigt ljud och sövande smatter! Minns som liten att jag även då älskade att lyssna på regnet. Rofyllt och avslappnade.

Imorgon är pojkarna lediga. Glad att jag får lite sällskap här hemma. Jag har ju varit sjuk sedan januari, sjuk lång tid i "hemma-karantän". Vad vi ska göra är inget planerat. Jag orkar ju bara små turer som kräver minimal ansträngning. Men tänker en liten utflykt hade varit mysigt.  Vården uppmanar mig att hitta på mera saker med vänner och familj och inte isolera mig hemma. Min kropp behöver tränas på vanlig vardag. Träna upp styrka och energi. 
Men i covid tiderna ä så behöver jag med tänka på det då jag är i riskgrupp. 

Sjösten är så fint som deko.sten. känns mer fixat. Snart är det klart.  Men mannen behöver åka till Värnamo och köpa några säckar till sen är allt klart.


Tuja är så fint. Och den är grön året om. Vi har två i trekanten på framsidan.  









Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela