thesvalinderlife.blogg.se

I slutet på dagen påminn dig själv att du gjorde det bästa du kunde idag, och det är bra nog. Min blogg kommer mest handla om utmattningssyndrom och hjärntrötthet, hur jag lever med det och hur jag gör för att komma tillbaka på fotter igen. Följ med mig på min resa mot en "ny bättre Elin"

Kanelfrästa äpplen! och en gott och blandat påse av sött och surt!

Publicerad 2020-08-30 22:15:51 i Allmänt, Hälsa, Mat/bakning,


Jag vill be om ursäkt för hur spretig bloggen är men å andra sidan vill jag visa er min verklighet. För det är väl ingen vardag som är hundra perfekt?! Eller hur? Jag vill vara öppen om mitt mående, det är ju min vardag i nuläget. In och ut på sjukhuset i jakt på varför jag är så sjuk. Det kanske hjälper någon av er som stångar er fram som mig att jag delar min situation. Självklart har jag mycket lycka och kärlek i min vardag med. Vänner och familj ger mig styrka och jag är evigt tacksam att ni finns.  Jag är en stolt mamma till en fantastiskt klok 6 åring. Han är det bästa som hänt mig. Vårat mirakel. Våran Harry-bus. 

Med mycket hormonella toppar och dalar kommer finnar och utslag som ett brev på posten har jag märkt. Min utsida är katastrof. Jag kliar sönder hela mig av en hemsk klåda om natten. Tror klådan kommer av svullnaden av all vätska. Mycket går att dölja av kroppen men inte ansiktet. Jag hatar mina sönderkliade sår. Jag försöker lindra klådan med att då och då använda sheetmask. En kick med boost och  massa fukt. Du kan aldrig ge huden för mycket fukt. Ju mer desto bättre så tycker jag.  


Imorgon efter skolan ska Harry klippa sig. Jag orkar inte klippa honom så nu får någon annat klippa honom. Han vill vara kortklippt med maskin. 
Nu ska jag sova. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela