thesvalinderlife.blogg.se

I slutet på dagen påminn dig själv att du gjorde det bästa du kunde idag, och det är bra nog. Min blogg kommer mest handla om utmattningssyndrom och hjärntrötthet, hur jag lever med det och hur jag gör för att komma tillbaka på fotter igen. Följ med mig på min resa mot en "ny bättre Elin"

Vad vore ödem utan stödstrumpor!

Publicerad 2020-09-12 12:50:31 i Allmänt, Hälsa,

Godmorgon lördag. Har ni sovit gott? 

Här ligger frukosten redan i magen, turkiskyoghurt, granola, banan och agave. Likaså en kopp kaffe.  Kaffet behövdes verkligen mer än någonsin idag. Ögonen är grusiga och röda efter en natt av extrem smärta i ben och armar. Jag har vridit mig av smärta hela natten och inte kunnat sova. Högläge, alvedon eller massage, inget hjälpte! Det har känts som mitt skelett ska slitas ur min kropp? Två nätter i rad med sån påtaglig smärta. Är det förkylning på gång? Är det infektion? Stödstrumporna hjälper mycket på dagen. Skulle behöva ha stödstrumporna på nätterna med men i och med mitt ödem så kan jag inte kontrollera om jag sväller på nätterna. Och det vore farligt. 


Näst nästa vecka ska jag genomgå ytterligare undersökningar både på Endokrinmottagningen och Njurmottagningen. De söker överallt vad som orsakar att kroppen inte kan sänka blodtrycket,  pulsen och varför jag sväller så extremt mycket och att urinblåsan inte fungerar som den ska även med medicin för både vätskan och blodtryck. Kroppen står och stampar på samma ställe. Det är frustrerande. Men tillslut ska väl jag få svar på allt. 

Nu ska jag vila en stund. Sömnlös natt sätter sina spår. Sonen spelar tvspel med sin kusin. Vi tar en stillsam helg då alla känner sig hängiga. Vi skulle haft min bästa vän och familj här men vi bokade av då vi inte vågar chansa i dessa tider. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela