thesvalinderlife.blogg.se

I slutet pÄ dagen pÄminn dig sjÀlv att du gjorde det bÀsta du kunde idag, och det Àr bra nog. Min blogg kommer mest handla om utmattningssyndrom och hjÀrntrötthet, hur jag lever med det och hur jag gör för att komma tillbaka pÄ fotter igen. Följ med mig pÄ min resa mot en "ny bÀttre Elin"

đŸŒŸ hej!

Publicerad 2020-09-14 22:34:47 i AllmÀnt, HÀlsa,

Jag har kommit av mig lite med bloggen men lovar uppdatera en gĂ„ng om dagen. Det Ă€r ju terapi för mig och min ensamma hjĂ€rna sĂ„ bör jag inte slarva. Jag mĂ„r bra av att skriva och vara kreativ. Men jag har somsagt mĂ„tt pyton sĂ„ skriva har varit tuffare Ă€n att visa bilder dĂ€rav lĂ€ttare pĂ„ instagram. Nu var det sagt.
DĂ„ kickar vi igĂ„ng det hĂ€r inlĂ€gget. 



Men hejsan hej pĂ„ er, 🍂
hoppas att ni mĂ„r bra och att ni hĂ„ller er friska.  Jag kĂ€mpar pĂ„ med mitt. Det Ă€r elĂ€ndigt och jĂ€vligt men börjar bli van, tragiskt nog! Men jag Ă€r sĂ„ taggad att fĂ„ mĂ„ bĂ€ttre sĂ„ kĂ€mpar. Jag har lĂ€ngtat sĂ„ lĂ€nge efter min "normala jag" med jobb och fritid sĂ„ tĂ€nker inte sluta hĂ„lla ut till jag Ă€r dĂ€r igen. Vad kan jag fĂ„ ut för positivt ur den hĂ€r situationen? En sak Ă€r att jag kommer uppskatta det vanliga i vardagen och jag kommer lyssna mer pĂ„ min kropp. "Ingen tackar dig Ă€ndĂ„". 

NĂ„vĂ€l, allt har en mening och jag fĂ„r göra det bĂ€sta av det hĂ€r och invĂ€nta provtagningarna igen. De satt sist en mĂ„l pĂ„ tvĂ„ mĂ„nader och innan den passerat ska dom hittat orsaken. För gör dom inte det kan det behövas Ă€nnu mera specialistvĂ„rd pĂ„ annan ort. Men sĂ„ lĂ„ngt ska det inte behövas gĂ„, men behövs det sĂ„ Ă€r det sĂ„ och dĂ„ fĂ„r jag bara rĂ€tta in mig i den situationen. Jag Ă€r i hĂ€nderna i vĂ„rden och kan inget göra Ă€n att bara hĂ€nga med i svĂ€ngarna. Dock tycker jag som Ă€r sjuk och kĂ€mpar varje dag att sjukvĂ„rden tar sĂ„n tid. Tror inte jag Ă€r ensam om den kĂ€nslan. Men jag Ă€r tacksam för att jag Ă€r inskriven pĂ„ specialistvĂ„rd och att utredningen Ă€r igĂ„ng. Men jag Ă€r trött pĂ„ att vara trött och se att kroppen inte blir bĂ€ttre, snarare sĂ€mre och sĂ€mre. Min kropp Ă€r sĂ„ svullen att det börjar bli gropigt i lĂ„ren đŸ€­. Gaaaaah! 
Tur att bara ben sösongen Ă€r över och lager pĂ„ lager gĂ€ller och jag kan gömma mig under alla lager. 


Min avslappningspuff har jag verkligen fĂ„tt anvĂ€ndning för pĂ„ sista tiden. Jag har bestĂ€mt med mig sjĂ€lv att nĂ€r jag sitter pĂ„ puffen ska jag slĂ€ppa all oro och tvivel och bara kĂ€nna mitt inre lugn. Det har funkat. Ett sĂ€tt för mig att slappna av! 

Nu te, sen sova. Puss. 





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela